ETKA 7.3 UPDATES

За да обновите етката 7.3. трябва да направите следните неща:

1. Проверете до коя версия е обновена вашата етка за да не сваляте излишни ъпдейти. Ако свалите и по-стари ъпдейти няма проблеми, те няма да бъдат качени. За да проверите коя е версията на етката ви, стартирайте самата програма и на заглавната страници, при избора на марки отдолу имате:

Като натскате еднократно с левия бутон проверявате до коя версия ви я обновете всяка една от марките. В моя случай VW е обновена до 862, т.е. трябва да сваля обновявания след 862 за VW. Проверяваме и версията на другите марки.

2. Отиваме на страницата за сваляне на обновеленията:

VW SEAT SKODA AUDI

3. Сваляте си нужните обновления като те трябва да се свалят в съотвените директории:

Виждате в кой диск се намира етката ви: в "C" , "D" или някой друг. Най-често тя се намира в D:\ETKA или C:\ETKA. Ъпдейтите трябва да се постават в следните папки:

Приемаме че етката се намира в "D" и пътя до нея е D:\ETKA. Ъпдейтите се слагат в следните директории:

За AUDI:

*:\ETKA\DATA\AU\Update (където * трябва да е диска на който се намира етката , в моя случай това е D -> D:\ETKA\DATA\AU\Update)

За SEAT:

*:\ETKA\DATA\SE\Update (където * трябва да е диска на който се намира етката , в моя случай това е D -> D:\ETKA\DATA\SE\Update)

За SKODA

*:\ETKA\DATA\SK\Update (където * трябва да е диска на който се намира етката , в моя случай това е D -> D:\ETKA\DATA\SK\Update)

За VW

*:\ETKA\DATA\VW\Update (където * трябва да е диска на който се намира етката , в моя случай това е D -> D:\ETKA\DATA\VW\Update)

След като свалите съответните ъпдейти стартирайте Etka 7.3. След стартирането трябва да ви каже че има нови ъпдейти и да ви попита дали искате да ги качите.

Ако имате въпроси или проблеми може да пишете : Support

top